Pasternakowe ciasto przyprawowe z lukrem z serem imbirowym
Ten przepis służy 16. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz mielone ziele angielskie, mielone goździki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pasternakowe Ciasto Przyprawowe Z Lukrem Z Serem Imbirowym, Ciasto Cynamonowe Z Lukrem Z Serem Śmietankowym I Kandyzowanym Imbirem, oraz Trójwarstwowe ciasto Pasternakowe z lukrem serowym i korzeniami: ostateczne Kompendium.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 13x9x2-calowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Połączyć mąkę, cukier, mielony imbir, proszek do pieczenia, cynamon, 3/4 łyżeczka soli, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, i goździki w dużej misce; trzepaczka do połączenia.
Na suche składniki wlać mieszankę jajeczną; mieszać aż się połączy. Wymieszać z pasternakiem i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Orzechy Włoskie
Jajko
5
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, o 25 protokół. Fajne ciasto całkowicie w patelni na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
7
Beat twarogu i masła w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij świeży imbir i pozostałą 1/8 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki wanilii. Stopniowo dodawać cukier puder i ubijać, aż lukier będzie gładki.