Pasternak pieczony w piecu i marchew
Pieczony w piecu Pasternak i marchew jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczona Marchewka I Pasternak, Pieczony Pasternak I Marchew, oraz Pieczona Marchewka I Pasternak.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 246°. wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią lub papierem do pieczenia.
Marchew i pasternak pokroić na pół wzdłuż i na 2-calowe lub 3-calowe długości, a więc wszystkie kawałki są tej samej grubości. Marchew i pasternak wrzucić z 2 łyżkami. olej, doprawić solą i rozprowadzić w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia. Piecz, aż warzywa zaczną brązowieć, 20 do 25 minut, wstrząsając patelnią 2 lub 3 razy w czasie gotowania.
Wymieszaj pozostały olej, czosnek i tymianek.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika; skropić mieszaninę na warzywa i wrzucić. Piecz, aż warzywa będą dobrze rumiane, 5 minut więcej.