Pasta z sera migdałowo-Indykowego może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 17g tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś krakersy, serek śmietankowy, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 27%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy obejmują Pasta Z Sera Migdałowego, Pasta Z Koziego Sera Żurawinowo-Migdałowego, oraz Grillowane Burgery z indyka z pastą z koziego sera.
Instrukcje
1
W małej misce ubij serek śmietankowy, śmietanę, sos Worcestershire i czosnek w proszku, aż się połączą. Dodaj indyka, ser cheddar i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać z krakersami. Przechowuj resztki w lodówce.