Mielony kurczak i ser pleśniowy hamburgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj mielonego kurczaka i sera pleśniowego hamburgery. Jedna porcja zawiera 877 kalorii, 40g białka, oraz 77 g tłuszczu. Na 2,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, ser, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ser pleśniowy i bekon hamburgery z kurczaka, Buffalo Blue Cheese Chicken Burgers, oraz Buffalo-Blue Cheese Grillowane Hamburgery Z Kurczaka.
Instrukcje
Dla aioli estragon: w misce, ubić razem majonez, czosnek puree i estragon. Doprawić solą i białym pieprzem według uznania.
Na hamburgery z kurczaka: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na średnim ogniu, ogrzać duży żaroodporny saute patelni z olejem. Uformuj kurczaka w 4 równe paszteciki, a następnie uformuj kieszeń na środku każdego burgera. Wypełnij środek ćwiartką sera pleśniowego, a następnie złóż krawędzie, aby zapieczętować ser w hamburgerach.
Posypać nadziewane hamburgery z solą i pieprzem i podsmażyć na patelni przez 2 do 3 protokół na stronę.
Przenieś patelnię do piekarnika i zakończ gotowanie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F.
Bułki tostujemy z masłem na grillu, a następnie układamy tosty z estragonem aioli, liśćmi szpinaku, plasterkiem pomidora, burger i wierzch bułki. Powtórz z pozostałymi składnikami.