Pasta Truskawkowo-Pomarańczowa

Pasta Truskawkowo-Pomarańczowa
Pasta truskawkowo-pomarańczowa jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, cukier, sproszkowane pektyny owocowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strawberry Orange Spread, Pasta Truskawkowo-Cytrynowa, oraz Pasta Z Rabarbaru Pomarańczowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj truskawki, pektynę, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy w 3-ćwiartkowym rondlu, aż pektyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
TruskawkiTruskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PektynaPektyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać na dużym ogniu około 2 minut, stale mieszając, do walcowania broil. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Podgrzać do walcowania wrzenia, stale mieszając; usunąć z ciepła.
4
Skim off pianki. Natychmiast wlać do gorącego, wysterylizowanego słoika, pozostawiając 1/4-calowy headspace lub do pojemników zamrażalniczych, pozostawiając 1/2-calowy headspace. Wytrzyj felgi słoików lub pojemników; uszczelnij.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej około 24 godzin lub do Ustawienia. Przechowywać w lodówce lub zamrażarce do 3 miesięcy.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn