Pasta Pesto Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów, drożdże odżywcze, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pesto Pasta Primavera, Makaron Primavera z pesto z rukoli, oraz Nadruk: makaron Primavera ze szpinakowym Pesto-smukła Kuchnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać brokuły i gotować przez 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
2
Dodać cukinię i gotować przez kolejną minutę lub aż makaron jest al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Zdjąć z ognia i spuścić w durszlaku nad zlewem. Spryskaj zimną wodą i przelej do dużej miski. Podczas gotowania makaronu, zrobić sos. Zmielić migdały, czosnek, i drożdże odżywcze w robocie kuchennym, aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże Odżywcze
( 23)
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę