Pasta e Fagioli

Pasta e Fagioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać Pastan e Fagioli spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 332 kalorie, 18g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Jeśli masz czosnek, włoski * pięć serów, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś sos do makaronu, wodę i czosnek do wrzenia na dużej patelni. Makaron wymieszać; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Gotować na średnim ogniu 10-12 min. lub dopóki makaron nie będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Dodać krem serowy; gotować 3 do 5 min. lub do stopienia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek Kremowy Do SmarowaniaSerek Kremowy Do Smarowania
4
Wymieszać ze szpinakiem, fasolą i bazylią; przykryć. Gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Wierzch z pozostałymi serami; gotować, pod przykryciem, 3 do 5 min. lub aż do stopienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn