Przepis parmezan bakłażan frytki z keczupem bazyliowym można zrobić w około 2 godziny. Za 17 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 48. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu pomidorowego, świeżo bazylii, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitne. Podobne przepisy to Chrupiące pieczone frytki z bakłażana z sosem do maczania Marinara (frytki z parmezanu z bakłażana akan!), Chrupiące pieczone frytki z bakłażana z sosem do maczania Marinara (frytki z parmezanu z bakłażana akan!), oraz Chrupiące pieczone frytki z bakłażana z sosem do maczania Marinara (frytki z parmezanu z bakłażana akan!).
Instrukcje
1
Do keczupu: w małym rondelku rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj płatki czosnku i czerwonej papryki i gotuj, mieszając, aż czosnek zmięknie i pachnie, około 1 minuty. Dodaj sos pomidorowy, ocet, brązowy cukier, koncentrat pomidorowy, bazylię, sól i sos Worcestershire i gotuj na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień i kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gęsty, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Dietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Usuń czosnek, ostudź do temperatury pokojowej i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do użycia (Można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
1
Umieść dwa stojaki w górnej i środkowej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. włóż ruszt do dużej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pokrój bakłażana wzdłuż na pół i pokrój każdą połowę na warstwy o grubości od 1/2 do 3/4 cala, a następnie pokrój każdą warstwę na patyczki o grubości 1/2 cala. Po pokrojeniu wszystkich frytek wrzuć je do mąki i lekko Wrzuć, aby równomiernie się pokryły. Pracując partiami po kilka na raz, zanurz posypane mąką frytki w jajku, a następnie w mieszance panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Umieść frytki na ruszcie na blasze do pieczenia, pozostawiając 1/8 cala odstępu między każdym smażeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Piecz frytki na złoty kolor, około 15 minut. Dopraw frytki pozostałą solą i podawaj z keczupem bazyliowym.