Parfait Czekoladowo-Miętowy
Przepis czekoladowo-miętowy Parfait jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz barwnik spożywczy, ekstrakt z mięty pieprzowej, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Double Chocolate Thin Mint Parfait, Owoce i jogurt Parfait przepis (winogrona i musli Parfait), oraz WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes.
Instrukcje
Ubić budyń wymieszać, mleko i ekstrakt trzepaczką 2 min.
Ubić zimny bicz i barwnik spożywczy, aż do wymieszania.
Budyń warstwowy na przemian z chłodnym batem w 6 szklankach parfait. Przechowywać w lodówce 15 min.