Papryka Piquillo faszerowana sałatką z karczocha
Papryka Piquillo Nadziewane sałatką z karczocha może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 64 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz karczochy serca, pomidory śliwkowe, udekoruj: gałązki pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Papryka Piquillo faszerowana surową sałatką z tuńczyka, Papryka Piquillo Faszerowana Quinoa, oraz Papryka Piquillo Faszerowana Krabem.
Instrukcje
Karczochy posiekać; osuszyć na ręczniku papierowym.
Łącz karczochy, pomidory i majonez czosnkowy. Paprykę nadziewamy mieszanką karczochów.
Dekoruj gałązkami pietruszki.
* Uwaga: aby zrobić majonez czosnkowy, zmiażdżyć 1 ząbek czosnku z 1 łyżeczką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wymieszać w 1/3 szklanki majonezu.