Papryka Nadziewana W Stylu Santa Fe
Jeśli 24 grosze za porcję spada w budżecie, Santa Fe-Style Nadziewane papryka może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sery colby & Monterey jack, taco Bell® & chunky salsa, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadziewane Papryki Po Włosku, Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], oraz Santa Fe faszerowane papryki dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię. Wymieszaj kukurydzę, salsę i ryż.
Przekłuć paprykę widelcem lub ostrym nożem; umieść, pokrój boki do góry, w naczyniu do pieczenia 13x9 cali. Wypełnić mieszaniną mięsa; przykryć.
Posypać serem; piec, 5 min. albo aż się stopi.