Papryka Faszerowana Szpinakiem
Łatwy szpinak nadziewane papryki może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 415 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli w proszku, ser mozzarella, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Papryka faszerowana szpinakiem, kiełbasą i ricottą, 5 Faszerowanych Słodką Papryką Serowo-Szpinakową, oraz Mini papryka nadziewana szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. wymieszać 1/2 szklanki farszu i masła w małej misce i rezerwy.
Spryskaj 11x8x2-calowe naczynie do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania. Ułóż połówki pieprzu, pocięte bokiem do góry, w naczyniu do pieczenia.
W dużej misce wymieszać zupę, śmietanę, cebulę w proszku, szpinak i parmezan.
Dodać pozostały farsz i lekko wymieszać. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki szpinaku do każdej połowy pieprzu.
Posypać zarezerwowaną mieszaniną farszu.
Piec w temperaturze 350 stopni F. przez 30 minut lub aż mieszanina szpinaku jest gorąca i bulgotanie. Na wierzchu po 1 łyżce sera mozzarella.
Piec przez 5 minut lub aż ser się rozpuści.