Papryka Faszerowana Soczewicą
Need a wegańskie danie główne? Papryka faszerowana soczewicą może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chili, suszone pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Papryka Faszerowana Soczewicą, Zdrowa Papryka Faszerowana Soczewicą, oraz Papryka Faszerowana Soczewicą I Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni i dodać cebulę i chilis i gotować przez 3-4 protokół.
Dodaj pomidory, soczewicę, liście laurowe, ziarna pieprzu i bulion.Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20-30 minut. W międzyczasie podsmaż pestki dyni na sucho, aż pękną.
Dodać pestki dyni i szpinak, dobrze wymieszać i doprawić do smaku.
Piekarnik nagrzać do temperatury 190C / 191° / Gas mark 5.Paprykę polać mieszanką i skropić oliwą z oliwek
Piec przez 25-30 minut lub do czasu ugotowania papryki, a następnie podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.