Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Duszony pieprz Bruschetta może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 0g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka Czerwona Bruschetta, Pepper & Sopressata Bruschetta, oraz Karczoch i czerwona papryka Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać paprykę, czosnek i sól. Gotować, aż papryka są bardzo miękkie i słodkie, ale nie Brązowy, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Czosnek
Sól
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bazylią i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Łyżka na bruschettas i skropić oliwą z oliwek extra-virgin.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.