Pappardelle z łososiem i porami
Pappardelle z łososiem i porami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,54 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, pappardelle makaron, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Pappardelle z łososiem i porami, Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, oraz Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Drenaż makaronu w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania; utrzymuj makaron i płyn do gotowania w cieple.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać pory, pikantny, i 1/2 łyżeczki soli; gotować 15 minut lub do pory są przezroczyste, mieszając od czasu do czasu. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj wino; gotuj 1 minutę.
Dodaj zapas; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Wyjąć z ognia; wymieszać z makaronem, płynem do gotowania, natką pietruszki i skórką cytryny.
Filet z łososia posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i masło; wirować, aż masło się rozpuści.
Dodać filet z łososia i gotować przez 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Łososia pokroić w duże kawałki. Ułóż 1 szklankę mieszanki makaronu na każdym z 6 talerzy i równomiernie polej płatkami łososia.