Pappardelle z mieszanymi grzybami

Pappardelle z mieszanymi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pappardelle z mieszanymi grzybami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz Chilli, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle Z Pikantną Kiełbasą I Mieszanymi Grzybami, Dzik Pappardelle, oraz Pappardelle z dzika Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszelkie zabrudzenia z grzybów zetrzyj pędzlem do ciast lub ręcznikiem do naczyń. Pieczarki pokroić cienko, ale na pół rozedrzeć girolle, kurki i blewits.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
Na bardzo gorącą patelnię włożyć oliwę i dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Pozwól im usmażyć szybko, rzucając raz lub dwa razy, a następnie dodaj czosnek i chili ze szczyptą soli (bardzo ważne jest, aby lekko doprawić grzyby, ponieważ trochę naprawdę wydobywa smak). Nadal smażyć szybko przez 4-5 minut, regularnie podrzucając. Następnie wyłączyć ogień i wycisnąć sok z cytryny. Wrzucić i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
W międzyczasie ugotuj makaron we wrzącej osolonej wodzie, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Dodać do pieczarek, z parmezanem, natką pietruszki i masłem. Wrzucić delikatnie, pokrywając makaron grzybami i ich smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Podawać, zeskrobując wszystkie ostatnie kawałki grzybów z patelni i posypać odrobiną dodatkowej pietruszki i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn