Pappardelle z mieszanymi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pappardelle z mieszanymi grzybami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz Chilli, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle Z Pikantną Kiełbasą I Mieszanymi Grzybami, Dzik Pappardelle, oraz Pappardelle z dzika Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszelkie zabrudzenia z grzybów zetrzyj pędzlem do ciast lub ręcznikiem do naczyń. Pieczarki pokroić cienko, ale na pół rozedrzeć girolle, kurki i blewits.
Na bardzo gorącą patelnię włożyć oliwę i dodać grzyby.
Pozwól im usmażyć szybko, rzucając raz lub dwa razy, a następnie dodaj czosnek i chili ze szczyptą soli (bardzo ważne jest, aby lekko doprawić grzyby, ponieważ trochę naprawdę wydobywa smak). Nadal smażyć szybko przez 4-5 minut, regularnie podrzucając. Następnie wyłączyć ogień i wycisnąć sok z cytryny. Wrzucić i doprawić do smaku.
W międzyczasie ugotuj makaron we wrzącej osolonej wodzie, aż do al dente.
Dodać do pieczarek, z parmezanem, natką pietruszki i masłem. Wrzucić delikatnie, pokrywając makaron grzybami i ich smakiem.
Podawać, zeskrobując wszystkie ostatnie kawałki grzybów z patelni i posypać odrobiną dodatkowej pietruszki i parmezanu.