Panzanella Nadziewane Pomidory
Panzanella nadziewane pomidory Heirloom to śródziemnomorski przepis, który służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 249 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grissini, cebula, sól koszerna i świeżo popękany pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Panzanella Nadziewane Pomidory, Nadziewane Pomidory, oraz Pieczone Nadziewane Pomidory.
Instrukcje
Odciąć górną 1/4 cala od każdego pomidora i rezerwy. Za pomocą ząbkowanego noża odetnij wewnętrzną membranę od zewnętrznej skóry, nie przecinając jej całkowicie; łyżką wyjmij membranę i nasiona, a następnie przenieś do sitka ustawionego nad miską, aby odsączyć. Wydrążone pomidory i błonę doprawić solą i pieprzem.
Cebulę włożyć do małej miseczki i przykryć 2 łyżkami octu i szczyptą soli.
Odstawić 10 minut; spowoduje to usunięcie niektórych surowego ostrego smaku cebuli. W misce ubij razem 1 łyżkę octu, olej czosnkowy i 1/4 szklanki odsączonej wody pomidorowej. Dobrze doprawić solą i pieprzem.
Grubo posiekać odsączoną membranę pomidorową i włożyć do miski do mieszania.
Odcedzić cebulę i dodać je wraz z kawałkami grissini.
Skropić sos na misce i bardzo dobrze wrzucić; ponownie doprawić i dodać więcej oleju, wody pomidorowej i octu, w razie potrzeby, aby równomiernie zwilżyć farsz. Każdy pomidor nadziewamy 1/4 farszu i udekorowujemy topami z pomidorów. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.