Panna Cotta z serem pleśniowym Vermont i pieczonymi owocami Pestkowymi
Panna Cotta z serem pleśniowym Vermont i pieczonymi owocami Pestkowymi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 168 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz tawny port, wiśnie, śliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Panna Cotta Z Gotowanymi Owocami, Maślanka Panna Cotta z owocami tropikalnymi, oraz Marakuja & kokos panna cotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nektar gruszkowy przecedzić przez drobne sito na małej misce i wyrzucić cząstki stałe.
Posypać żelatynę nad napięty nektar gruszkowy, i odstawić 1 minutę.
Umieścić mleko w średnim rondlu; wymieszać mieszaninę żelatyny. Gotować na średnim ogniu, aż żelatyna się rozpuści, ciągle mieszając.
Wlać równomiernie do 8 (4-uncji) ramekinów lub kubków muffin pokrytych sprayem do gotowania. Chill 2 godziny lub do zestawu.
Połącz wiśnie i kolejne 4 składniki (wiśnie przez brzoskwinie) w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania, rzucając do pokrycia.
Piec w 400 przez 20 minut lub do miękkości, mieszając raz. Super.
Poluzuj krawędzie bawełny Panny nożem lub gumową szpatułką.
Umieść talerz deserowy do góry nogami na każdym ramekinie; Odwróć na talerze. Łyżka około 1/2 szklanki pieczonych owoców wokół każdej panna cotta.
Każdą porcję posypać 2 łyżkami sera.