Panna Cotta
Przepis Panna Cotta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka jagód, polly-o oryginalny ser ricotta, pół na pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to mango panna cotta, jak zrobić Wegetariańskie Mango panna cotta, Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), oraz Panna Cotta.
Instrukcje
Posypać żelatynę ponad 1/2 szklanki pół na pół w średnim rondlu; odstawić 5 min. albo aż zmięknie. Wymieszaj cukier, wanilię i pozostałe pół na pół; gotuj na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści, często mieszając. (Nie gotować.)
Umieścić mieszaninę żelatyny w blenderze.
Dodać ricottę, zmiksować na gładką masę.
Wlać do 8 (6-oz.) kubki kremu spryskane sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Zmiksować jagody w blenderze, aż będą gładkie; łyżkę na 8 talerzy deserowych. Na wierzchu desery bez deserów.