Panino Weneckie
Weneckie Panino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 35g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jeśli masz indyka, chleb na zakwasie, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Panino z Porchettą, Foccacia Panino, oraz Tuna-and-Gruyère Panino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do robota kuchennego, dodać ser, masło, musztarda, i czosnek. Mieszaj, aż mieszanina będzie gęsta, gładka i nadająca się do smarowania.
Rozprowadzić masę serową na 1 stronie każdej kromki chleba. Ułóż plastry indyka na mieszance serowej na 6 kromkach chleba. Top kanapki z pozostałych kromek chleba, mieszaniny ser strona w dół, naciskając delikatnie przylegać.
Podgrzać 3 łyżki oleju na ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gotować połowę kanapki, aż złoty kolor i podgrzewane przez, o 4 protokół na stronie.
Przełożyć na talerz i namiot z folią, aby były ciepłe. Powtórz z pozostałymi 3 łyżkami oleju i kanapkami.