Panino di Prosciutto e Fontina
Panino di Prosciutto e Fontina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 45g tłuszczu i w sumie 584 kalorii. Za $1.92 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 13 minut. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, prosciutto, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przepis na mozzarellę, Prosciutto i dżem figowy Panino, Prosciutto-Wiatraczek Fontina, oraz Prosciutto, Fontina i Fig Panini dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść 1 do 2 kromek fontiny na 1 kromce chleba. Na wierzch z cebulą. Dopraw solą i pieprzem. Następnie dodaj szpinak i prosciutto.
Dodaj pozostałe plastry fontiny. Na wierzch z drugą kromką chleba.
Posmaruj olejem obie strony kanapki.
Podgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Grilluj kanapkę, aż chleb się zarumieni, a ser się rozpuści, dociskając metalową szpatułką lub prasą do grillowania, około 4 minut z każdej strony.