Pan Seared Walleye z Puree z korzenia selera i sałatka z jabłkami
Pan Seared Walleye z Puree z korzenia selera i sałatka jabłkowa jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 296 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pyszne jabłko, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olejek cytrynowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Biszkopty Cytrynowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 38%. Spróbuj Przecier Z Korzenia Selera I Jabłka, Przeciery selerowo-korzeniowe i jabłkowe, oraz Korzeń selera, kalarepa i przecier jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Saute walleye na dużym ogniu, aż złoty brąz i flip.
Umieść w piekarniku na 4 do 6 minut lub aż ryba zostanie ugotowana do średniej (około 140 stopni F).
Pokrojony w kostkę korzeń selera i jabłka Granny Smith gotujemy w osolonej wodzie do miękkości i wyjmujemy z płynu.
Dodać masło i zacieru z masher ziemniaków, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Jabłka wymieszać z olejem cytrynowym i rukolą i odstawić.
Umieść niewielką ilość puree na każdym talerzu i przykryj kawałkiem ryby.
Dekoruj sałatką jabłkową.