Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą

Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Zapiekana Mahimahi z tropikalną salsą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kolendry, sok ananasowy, mahimahi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Różowy pieprz Mahimahi z tropikalną salsą, Zapiekany Tuńczyk Z Tropikalną Salsą, oraz Seared Mahimahi with Edamame Succotash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 7 składników w średniej misce; wrzucić delikatnie. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Filety posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu, aż będzie gorąca. Zalać filety sprayem do gotowania; dodać filety do patelni. Gotować filety 1 minutę z każdej strony lub tylko do lekko rumiane. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, odkryte, 7 minut lub aż ryby płatki łatwo po przetestowaniu z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić filety na poszczególnych talerzach do serwowania; łyżka salsy na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
5
carbo ocena: 10

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn