Pakiety Rybne I Warzywne

Pakiety Rybne I Warzywne
Fish & Vegetable Packets może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 202 kalorie, 31g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu, tymianku, filety z dorsza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pakiety Ryb I Warzyw Z Grilla, Tia ' s Caribbean Fish Packets, oraz Caribbean Fish Packets.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450°. W małej misce połącz marchew, groszek śnieżny i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij papier pergaminowy lub folię o dużej wytrzymałości na cztery 18x12 cali. kawałki; umieść filet rybny na środku każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Skropić sokiem z cytryny i na wierzch wymieszać z marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarchewMarchew
4
Posypać przyprawami; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
5
Złóż papier pergaminowy nad rybą. Przynieś krawędzie papieru ze wszystkich stron i zagniataj do uszczelnienia, tworząc duży pakiet. Powtórz dla pozostałych pakietów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
6
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba po prostu zacznie łatwo płatkować widelcem. Ostrożnie otwórz pakiety, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn