Fish & Vegetable Packets może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 202 kalorie, 31g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu, tymianku, filety z dorsza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pakiety Ryb I Warzyw Z Grilla, Tia ' s Caribbean Fish Packets, oraz Caribbean Fish Packets.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450°. W małej misce połącz marchew, groszek śnieżny i zieloną cebulę.
Wytnij papier pergaminowy lub folię o dużej wytrzymałości na cztery 18x12 cali. kawałki; umieść filet rybny na środku każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Skropić sokiem z cytryny i na wierzch wymieszać z marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Marchew
4
Posypać przyprawami; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Masło
5
Złóż papier pergaminowy nad rybą. Przynieś krawędzie papieru ze wszystkich stron i zagniataj do uszczelnienia, tworząc duży pakiet. Powtórz dla pozostałych pakietów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
6
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Piec 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba po prostu zacznie łatwo płatkować widelcem. Ostrożnie otwórz pakiety, aby umożliwić ucieczkę pary.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.