Przepis Paella Valencia może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Na 8,44 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1208 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz udo z kurczaka, wodę, szafran i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paella Valencia, dla Valencia Vin D ' Orange, oraz Twarożek Pomarańczowy Walencki.
Instrukcje
1
Aby Paella Valencia: Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. na zimnej patelni saute, dodaj olej, małże, chorizo i kurczaka. Przykryć i umieścić na dużym ogniu, aż małże pop, dodać czosnek, pozostałe owoce morza i warzywa. Deglaze z białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Masło rozgrzać w rondlu na średnim ogniu. Gdy jasnobrązowy i spieniony dodać cebulę i saute aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać ryż, liść laurowy i cytrynę i gotować, stale mieszając przez 5 minut do koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Skórki Z Cytryny
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Dodać sól i białe wino, doprowadzić do wrzenia i nadal mieszać. Stopniowo dodawać wodę, 1 szklankę na raz, mieszając, aż ryż uzyska kremową owsiankę, ale bardzo "al dente" konsystencję.
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Rozgrzać olej w garnku, kiedy tylko palić, dodać czosnek i imbir. Lekko tostować, dodać cebulę i gotować przez 15 minut, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać szafran i paprykę i gotować 5 minut więcej, dodać wino, pomidory i sok, sól, pieczona papryka i bulion. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować 30 minut, sezon i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki