Oyster and Sausage Cornbread Dressing

Oyster and Sausage Cornbread Dressing
Oyster i kiełbasa Cornbread Dressing może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 321 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 84 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bulk kiełbasa wieprzowa, masło, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Dressing z chleba kukurydzianego i ostryg (farsz), Dressing z chleba kukurydzianego i kiełbasy, oraz Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, połączyć masło, cebulę, seler i kukurydzę. Mieszać często, aż warzywa są lekko rumiane, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Pokruszyć kiełbasę na patelni i mieszać często, aż lekko rumiane, o 5 protokół. Z rowkiem łyżką, przenieść kiełbasę do mieszanki cebuli. Odrzuć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Na patelnię wlać ostrygi i płyn. Wymieszać, aby uwolnić rumiane kawałki i doprowadzić do wrzenia. Łyżką z rowkiem wyciągnij ostrygi i pokrój na 1/2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Dodaj do mieszanki cebuli. Zagotuj płyn ostrygowy, aż zmniejszy się do 2 łyżek i dodaj do mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
6
Dodać szałwię, tymianek, i chleb kukurydziany; dobrze wymieszać, łamanie chleb kukurydziany na małe kawałki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Pat w płytkiej 3-quart (9-przez 13-in.) zapiekanka. W przypadku wilgotnego opatrunku przykryć folią; w przypadku chrupiącego opatrunku nie zakrywać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Piec w piekarniku 325 do 350, aż gorące (co najmniej 150 w środku) lub lekko rumiane, o 50 minut (1 godzina, jeśli schłodzone).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Chateau Ste. Michelle Riesling z 4.4 z 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn