Owoce morza mieszany Grill z sosem Czerwono-pieprzowym
Owoce morza mieszane Grill z sosem czerwony pieprz może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej do gotowania, przegrzebki morskie, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Podobne przepisy to Mieszany Grill z owocami morza z sosem Paprykowo-cytrynowym, Mieszane kebaby z grilla z sosem Guava BBQ, oraz Mieszany Grill ze słodkim i pikantnym sosem Bourbon.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze przecier czerwoną paprykę i czosnek z octem, pietruszką, cukrem, 3 łyżkami oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Wątek krewetki na cztery szaszłyki i przegrzebki na cztery szaszłyki. Skorupiaki zalać 2 łyżeczkami oleju i posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Łososia zalać pozostałą 1 łyżeczką oleju i posypać 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Grill lub smażyć ryby, obracając raz, aż po prostu zrobić, o 2 do 3 minut na stronę dla krewetek, 3 do 4 minut na stronę dla przegrzebków, i 3 do 4 minut na stronę dla 1-calowy gruby filet z łososia (ryby powinny być nadal półprzezroczyste w środku).
Podawać z sosem z czerwonej papryki.
Alternatywy dla ryb: możesz używać tylko jednego lub dwóch rodzajów ryb i skorupiaków wymienionych. Inne ryby z grilla, które byłoby miło z sosem z czerwonej papryki to halibut, miecznik, tuńczyk, lub mahimahi.
Rekomendacja wina: pełne, ekspansywne wino, takie jak California chardonnay, jest idealne z mięsistymi, aromatycznymi krewetkami, przegrzebkami i łososiem. Do pieczonej czerwonej papryki i czosnku najlepiej wybrać taki, który nie jest dębowy.