Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj curry z owocami morza. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 314 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz kardamon, sól, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Owoce Morza Curry (Malu Curry), Owoce morza curry, oraz Owoce Morza Curry.
Oczyścić cebulę, imbir i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzać duży wok lub głęboką patelnię na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać olej i zawirować go do pokrycia dno patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj nasiona gorczycy, kardamon strąki, i chile i mieszać, aż nasiona gorczycy rozpylać i " skok."
Składniki, których będziesz potrzebować
Kardamon
Nasiona Gorczycy
Papryka Chili
7
Dodaj pastę cebulową i gotuj, często mieszając, przez 3 minuty, aż po prostu zacznie kolorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
8
Wymieszać z mlekiem kokosowym. Gotować przez 2 minuty. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i dodaj rybę, z dowolnymi sokami w misce. Łyżka sosu nad rybą i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, od czasu do czasu fastrygowanie ryby z sosem, uważając, aby nie rozbić ryby.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Charming Gruner Veltliner z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.