Owijki Do Sałaty Po Azjatycku

Owijki Do Sałaty Po Azjatycku
Owijki do sałaty w stylu azjatyckim to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Lite Azjatycki sos sezamowy, zieloną cebulę, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Owijki Do Sałaty Po Azjatycku, Owijki Do Sałaty Po Azjatycku, oraz Okłady z kurczaka i sałaty gruszkowej w stylu azjatyckim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować kruszy, dressing i czosnek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Dodać kapustę i cebulę; gotować i mieszać 3 min. lub do czasu rozgrzania kruszyw (160F) i zwiędnięcia kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
3
Łyżka na liście sałaty; zwinąć mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn