Overnight French Toast Bake with Berry polewa
Overnight French Toast Bake with Berry Topping is a bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Overnight French Toast Bake with Berry polewa, Overnight Blueberry French Tost Bake With Struesel Topping, oraz Tosty francuskie jagodowe i Mascarpone na noc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dno i boki 13x9-calowego (3-quart) szklanego naczynia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W naczyniu umieścić kostki chleba. W dużej misce, ubić jajka, pół i pół, 1/4 szklanki cukru, cynamon, sól i wanilia z drutu trzepaczką do gładkiej; wlać kostki chleba. Przykryć szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Rozgrzać piekarnik do 204°. odkryć naczynie; piec 25 do 35 minut lub aż złoty kolor i nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Tymczasem w 2-ćwiartkowym rondlu wymieszaj 1 szklankę cukru i skrobię kukurydzianą. Wymieszaj sok pomarańczowy do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z mieszanymi jagodami.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować około 6 minut, ciągle mieszając, aż polewa lekko zgęstnieje.
Tuż przed podaniem wymieszaj truskawki z polewą.
Podawać na ciepło na francuskie tosty piec.