Ostre i słone Mango Lassi

Ostre i słone Mango Lassi
Pikantne i słone Mango Lassi jest bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka obfitych kresek pieprzu cayenne, sól koszerna, kefir pełnotłusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi, oraz Mango Lassi - AAM ki Lassi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w blenderze. Blend na wysokiej do gładkiej, około 30 sekund. Smak i dodać więcej pieprzu cayenne w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do dwóch szklanek i podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn