Orange Cream Cake V
Orange Cream Cake V wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,25 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka mleka, instant polewa deserowa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Doskonale sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowy Biszkopt Z Pomarańczowym Kremem Bawarskim, Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), oraz Ciasto Ricotta Pound z nadzieniem Blood Orange, bitą śmietaną mascarpone i kandyzowanymi plasterkami Blood Orange podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciasta.
W dużej misce wymieszać razem ciasto, żelatynę smakową i natychmiastową bitą polewę.
Dodać olej, mleko i jajka; mieszać przez 3 minuty mikserem elektrycznym.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanych patelniach.
Piec przez 20 do 30 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić ciasta przed wyjęciem z patelni. Używając długiego ząbkowanego noża, podziel każdą warstwę na pół poziomo.
Aby zrobić lukier i nadzienie: w średniej misce wymieszaj śmietanę, kokos, cukier i sok pomarańczowy. Odstawić 1 szklankę tej mieszanki na bok. Użyj pozostałej mieszaniny kwaśnej śmietany do wypełnienia między warstwami ciasta.
Ubitą polewę zagnieść w zarezerwowaną mieszankę śmietany i zamrozić na zewnątrz ciasta.