Orange Cream Cake V

Orange Cream Cake V
Orange Cream Cake V wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,25 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka mleka, instant polewa deserowa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Doskonale sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowy Biszkopt Z Pomarańczowym Kremem Bawarskim, Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), oraz Ciasto Ricotta Pound z nadzieniem Blood Orange, bitą śmietaną mascarpone i kandyzowanymi plasterkami Blood Orange podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać razem ciasto, żelatynę smakową i natychmiastową bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Ciasto MixCiasto Mix
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać olej, mleko i jajka; mieszać przez 3 minuty mikserem elektrycznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Piec przez 20 do 30 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić ciasta przed wyjęciem z patelni. Używając długiego ząbkowanego noża, podziel każdą warstwę na pół poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Aby zrobić lukier i nadzienie: w średniej misce wymieszaj śmietanę, kokos, cukier i sok pomarańczowy. Odstawić 1 szklankę tej mieszanki na bok. Użyj pozostałej mieszaniny kwaśnej śmietany do wypełnienia między warstwami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KokosKokos
LukierLukier
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Ubitą polewę zagnieść w zarezerwowaną mieszankę śmietany i zamrozić na zewnątrz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn