Opiekane kanapki z indykiem, Brie i jabłkiem

Opiekane kanapki z indykiem, Brie i jabłkiem
Tosty Indyk, Brie, i jabłko kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.16 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieczonego indyka, masło, ser brie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jabłko galan można śledzić to danie główne z Szewc Jabłkowy jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Opiekane kanapki z indykiem i Brie, Kanapki z kurczakiem z Brie, ogolonym jabłkiem Granny Smith i Dijon-redukcja balsamiczna na opiekanej Chałce, oraz Kanapki z indykiem Pita z Brie, pekanami i domowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż 1 Stronę każdej kromki chleba z 1/2 łyżki. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Drugą stronę 2 kromek chleba posmarować 1/2 łyżki. masło jabłkowe każdy; top każdy z połowy indyka, brie, i rukola, następnie kilka plastrów jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
3
Gołe boki pozostałych 2 kromek chleba rozłożyć z pozostałym masłem jabłkowym, następnie ułożyć na kanapkach, z masłem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Umieścić 1 kanapkę na średniej patelni i gotować, przykryte, na średnim ogniu, aż złoty kolor na dnie, 3 do 4 protokół. Przekręcić kanapkę i nadal gotować, aż ser lekko topi się, a druga strona jest złoty brąz, 3 do 4 Więcej minut. Powtórz z pozostałą kanapką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podawać kanapki z pozostałymi plastrami jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn