Opiekane kanapki z indykiem, Brie i jabłkiem
Tosty Indyk, Brie, i jabłko kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.16 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieczonego indyka, masło, ser brie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jabłko galan można śledzić to danie główne z Szewc Jabłkowy jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Opiekane kanapki z indykiem i Brie, Kanapki z kurczakiem z Brie, ogolonym jabłkiem Granny Smith i Dijon-redukcja balsamiczna na opiekanej Chałce, oraz Kanapki z indykiem Pita z Brie, pekanami i domowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 1 Stronę każdej kromki chleba z 1/2 łyżki. masło.
Drugą stronę 2 kromek chleba posmarować 1/2 łyżki. masło jabłkowe każdy; top każdy z połowy indyka, brie, i rukola, następnie kilka plastrów jabłka.
Gołe boki pozostałych 2 kromek chleba rozłożyć z pozostałym masłem jabłkowym, następnie ułożyć na kanapkach, z masłem do góry.
Umieścić 1 kanapkę na średniej patelni i gotować, przykryte, na średnim ogniu, aż złoty kolor na dnie, 3 do 4 protokół. Przekręcić kanapkę i nadal gotować, aż ser lekko topi się, a druga strona jest złoty brąz, 3 do 4 Więcej minut. Powtórz z pozostałą kanapką.
Podawać kanapki z pozostałymi plastrami jabłka.