Jedno Tacos z rybami Tilapia z 5-minutowym kretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rodzynek, pomidory roma, slivered blanszowane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj TACO RYBNE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Zdrowe i pyszne pieczone Tacos Tilapia {30-minutowy posiłek}, oraz Tilapia Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przyprawić rybę solą, do smaku i zalać nasionami anyżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż
Ryby
Sól
3
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący dodać tilapia i saute aż złoty z 1 strony. Odwróć je i zakończyć gotowanie po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjmij rybę z patelni na talerz i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
W tej samej patelni dodać cebulę, czosnek i pomidory i saute, aż cebula jest złoty. Wymieszać migdały i kminek i gotować jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Pomidor
Migdały
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Rozpuścić patelnię saute z wodą i wymieszać z pastą chili. Ostrożnie przenieść mieszaninę do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
7
Dodać 2 łyżeczki soli, rodzynki, i 1/2 tortilla kukurydziana i puree, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
Rodzynki
Sól
8
Krótko toast pozostałe 8 tortille na otwartym ogniu i położyć 2 tortille na każdym z 4 talerzy. Rozbij rybę i podziel ją równomiernie między tortille. Na rybę polać sosem Krecik, ułożyć rozdrobnioną górę lodową i udekorować serem cotija.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.