Omlety Monterey Jack z boczkiem, awokado i salsą

Omlety Monterey Jack z boczkiem, awokado i salsą
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Omlety Monterey Jack z boczkiem, awokado i salsą mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1050 kalorii, 42g białka, oraz 94g tłuszczu każdy. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, salsę butelkowaną, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Omlet z awokado, boczkiem i Monterey Jack, Monterey Jack Salsa, oraz Monterey Jack Quesadillas z salsą gruszkową.

Instrukcje

1
Podgrzej boczek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż będzie chrupiący; grubo się kruszy. Wymieszać razem boczek, 1/2 szklanki sera, awokado, i salsa; odstawić do użycia jako nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
SerSer
BoczekBoczek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Połączyć pozostałe 1/2 Puchar sera i kolendry w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Ubij razem jajka, wodę, sól i pieprz. Roztopić 2 Łyżki. masło w 9 " nonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać połowę mieszaniny jaj na patelni, i posypać połową mieszanki kolendry-ser. Gdy jajko zaczyna się gotować, delikatnie unieś brzegi omletu łopatką i przechyl patelnię, aby niegotowana porcja spływała pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SerSer
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
5
Posypać 1 stronę omletu połową nadzienia z boczku. Złóż na pół. Gotować na średnim ogniu 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
6
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym masłem, mieszaniną jaj, mieszanką kolendry z serem i nadzieniem z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
MasłoMasło
SerSer
BoczekBoczek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn