Oliwkowo-Kozi Ser Bruschetta
Przepis oliwkowo-kozi ser Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 65 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, pomidor śliwkowy, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bruschetta Z Kozim Serem I Tapenadą Z Oliwek, Figi i kozi ser Bruschetta, oraz Ser Kozi Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce i odstaw na bok.
Ułóż chleb na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 8 minut lub aż lekko rumiane i chrupiące.
Wyjąć plastry tostów z piekarnika i ostudzić 2 minuty.
Obie strony każdego plastra tosta natrzeć ząbkiem czosnku.
Po 1 stronie każdego tosta rozłóż cienko kozi ser i polej oliwką.