Ogony Homara Z Grilla W Stylu Baja

Ogony Homara Z Grilla W Stylu Baja
Grillowane ogony homara w stylu Baja mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.75 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz skórkę pomarańczową, tortille z mąki, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogony Homara Z Grilla, Ogony homara z grilla z masłem Sriracha, oraz Ogony Z Grilla O Zapachu Pomarańczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Aby przygotować homara, przeciąć każdy ogon homara na pół wzdłuż. Ogony homara i cebulę zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ogony HomaraOgony Homara
HomarHomar
CebulaCebula
3
Umieść ogony homara, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 3 minuty. Włącz homara; grill 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ogony HomaraOgony Homara
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieścić cebulę na ruszcie; grill 3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Aby przygotować sos, połącz skórkę i kolejne 7 składników (przez czosnek) w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać masło, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
SOS mżawka na ścięte boki ogonów homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
SOSSOS
7
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
8
Podawać z homarem i limonką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
HomarHomar

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego można spróbować to Domaine de Chantemerle Chablis. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn