Ogolona Sałatka z Kantalupy i Prosciutto
Ogolona kantalupa i sałatka Prosciutto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 70 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kantalupę, prosciutto, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto, Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto, oraz Sałatka z rukoli, Prosciutto i Kantalupy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak na blasze do pieczenia.
Połóż prosciutto na stojaku i piec, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Ostudzić, a następnie rozbić na odłamki i wióry.
Zgolić wstążki kantalupy na dużym talerzu, używając obieraczki do warzyw, mandoliny lub bardzo ostrego noża.
Na wiórkach melona posypać prosciutto i miętę.