Odp: potrójna sałatka z buraków z bazylią i oliwą z oliwek

Odp: potrójna sałatka z buraków z bazylią i oliwą z oliwek
A: potrójna sałatka z buraków z bazylią i oliwą z oliwek może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Mieszanka octu jabłkowego, bazylii, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Sałatka Z Buraków, Pomarańczy, Oliwek I Orzechów Włoskich, oraz Sałatka Bazyliowo-Buraczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Buraki na parze w szybko wrzącej wodzie, aż staną się miękkie, około pięciu minut. Jeśli używasz wielu odmian, pamiętaj, że czerwone buraki będą plamić inne odmiany, więc możesz chcieć je parować osobno.Po zmiękczeniu natychmiast zanurz ugotowane na parze buraki w misce z lodowatą wodą, pozwalając im schłodzić, aż całkowicie ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Buraki odcedzić, poklepać lub w razie potrzeby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
3
Odsączone buraki połączyć z posiekaną bazylią, mielonym czosnkiem.Ubierz z octem i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4
Podawać na zimno.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn