Oczy wołu (Ojos de Buey)
Oczy wołu (Ojos de Buey) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 24 grosze za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka pasków boczku, bambusowych szaszłyków, śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chai Buey Przepis, Oczy sowy, oraz Świńskie Oczy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Każdą śliwkę owinąć jednym z kawałków boczku. Nawlecz trzy owinięte śliwki na każdy szaszłyk. Ułóż szaszłyki na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący, około 12 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.