Obfita Zupa Cavolo Nero, Fasola Borlotti I Wędzony Boczek

Obfita Zupa Cavolo Nero, Fasola Borlotti I Wędzony Boczek
Obfita zupa Cavolo Nero, fasola Borlotti i wędzony boczek to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 736 kalorii, 26g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, czosnek, dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: zupa z kapusty, białej fasoli i kiełbasy, Seler, cavolo nero & boczek mash, oraz Stelline, Krewetki I Zupa Cavolo Nero.
TrudnośćNormalny
Gotowe W31 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia32
Magazyn