Nowość-Sałatka Ziemniaczana

Nowość-Sałatka Ziemniaczana
Nowość - Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka młodych ziemniaków, musztarda dijon, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, aloo anardana salad / ziemniaczana sałatka z granatu, oraz 5 łatwych pomysłów na zdrową sałatkę wiosenną-grecka sałatka ziemniaczana (bez jajek) - Kot Cora - 50 kobiet w żywności.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i wlej wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć je o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj 1 Łyżkę. sól i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 13 do 17 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
3
Odcedzić, odstawić ziemniaki do garnka i przykryć wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
GarnekGarnek
4
Odstawić, off ciepła, aż miękkie, 10 do 15 minut.
5
W małej misce połączyć majonez, musztardę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Ziemniaki pokroić na połówki lub ćwiartki. W dużej misce wymieszaj ziemniaki z selerem, szalotką i pietruszką. Złożyć mieszankę majonezu i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzalotkaSzalotka
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn