Nowość-Sałatka Ziemniaczana
Nowość - Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka młodych ziemniaków, musztarda dijon, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, aloo anardana salad / ziemniaczana sałatka z granatu, oraz 5 łatwych pomysłów na zdrową sałatkę wiosenną-grecka sałatka ziemniaczana (bez jajek) - Kot Cora - 50 kobiet w żywności.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i wlej wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć je o 1 cal.
Dodaj 1 Łyżkę. sól i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 13 do 17 protokół.
Odcedzić, odstawić ziemniaki do garnka i przykryć wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Odstawić, off ciepła, aż miękkie, 10 do 15 minut.
W małej misce połączyć majonez, musztardę i ocet.
Ziemniaki pokroić na połówki lub ćwiartki. W dużej misce wymieszaj ziemniaki z selerem, szalotką i pietruszką. Złożyć mieszankę majonezu i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Podawać w temperaturze pokojowej.