Nowojorski Sernik Chantal

Nowojorski Sernik Chantal
Nowojorski Sernik Chantal wymaga ok. 7 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 789 kalorii, 13g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj okruchy krakersów z roztopionym masłem. Naciśnij na dno springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
W dużej misce wymieszaj ser śmietankowy z cukrem na gładką masę. Zmiksować w mleku, a następnie wymieszać w jajkach jeden na raz, mieszając tylko tyle, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Wymieszać z kwaśną śmietaną, wanilią i mąką na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto do ostygnięcia w piekarniku z zamkniętymi drzwiami na 5 do 6 godzin; zapobiega to pękaniu. Schłodzić w lodówce do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn