Nowa zapiekanka z tuńczyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 857 kalorii, 29g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.44 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Tymczasem gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 30 sekund do 1 minuty lub do chrupkości-przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Woda
4
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj pory, i smażyć 2 protokół; dodaj grzyby, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Por
6
Przełożyć mieszaninę porów do małej miski. Wytrzyj patelnię do czysta.
Roztopić 4 Łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; ubić mąkę i gotować, stale ubijając, 2 minuty. Stopniowo ubijaj śmietanę i bulion. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; stopniowo ubijaj ser Cheddar i 4 łyżki. Parmezan na gładką masę. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sól I Pieprz
Ser Cheddar
Masło
Bulion
Krem
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
8
Wymieszać śmietanę z makaronem. Wymieszać z tuńczykiem, dalej 2 składniki, fasola, i por mieszaniny; przenieść do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Krem
Makarony
Por
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Wymieszać razem chipsy ziemniaczane, kolejne 2 składniki i pozostałe 2 łyżki. Ser parmezan w małej misce; posypać mieszaniną makaronu.
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.