Noga jagnięca z masłem miodowym

Noga jagnięca z masłem miodowym
Noga jagnięca z masłem miodowym wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 307 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, noga jagnięcina, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym, Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany, oraz Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu z jagnięciny. Zrobić wzdłużne szczeliny w połowie jagnięciny. Włóż plasterek czosnku do każdej szczeliny. Ułóż plastry boczku w krzyżujący się wzór na jagnięcinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2
Połącz marmoladę pomarańczową, Francuski dressing i sok z cytryny w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
French DressingFrench Dressing
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Ułożyć jagnięcinę na stelażu na patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części pieczenia, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Pędzel jagnięcy z mieszanką Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 45 minut lub do czasu, aż termometr mięsny zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio), fastrygując od czasu do czasu mieszaniną Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przełożyć jagnięcinę na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
8
Odstawić na 15 minut.
9
Ubij masło i miód na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie gładka. Wymieszać z orzechami laskowymi i bourbonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
10
Podawać mieszankę masła z jagnięciną. W razie potrzeby udekoruj kwiatami szczypiorku, miętą, oregano, tymiankiem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia5
Magazyn