Polędwiczki Wieprzowe Morelowo-Imbirowe
Polędwiczki wieprzowe morelowo-imbirowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 144 kalorie, 24g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka smarowania moreli, polędwica wieprzowa, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Chili Z Imbirem Morelowym, Jalapeno-Polędwica Wieprzowa Morelowa, oraz Polędwiczki Wieprzowe Rozmarynowo-Morelowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać polędwicę; zamknąć worek i marynować w lodówce co najmniej 2 godziny.
Usuń polędwicę z worka, zastrzegając marynatę.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 25 do 30 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy). Przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Podczas gdy wieprzowina stoi, umieścić zarezerwowaną marynatę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z zieloną cebulą. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z sosem.