No-Cook Turtle Ice Cream
No-Cook Turtle Ice Cream może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 864 kalorii, 21g białka, oraz 34g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz mleko skondensowane, skracanie, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Domowe Pałeczki Do Lodów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 5 składników w dzbanku 2-quart lub dużej misce, aż do wymieszania. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Wlać mieszaninę mleka do pojemnika zamrażarki elektrycznego urządzenia do lodów 1-litrowych i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy będą się różnić.)
Sos karmelowy wymieszać z przygotowanymi lodami.
Wyjąć pojemnik z lodami z maszyny do lodów i umieścić w zamrażarce na 15 minut. Półsłodkie kąski czekolady w mikrofalówce i skrócenie w szklanej misce o wysokiej 1 minucie. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Miejsce tosty posiekane pekan na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia.
Mżawka pekan z roztopioną czekoladą. Zamrozić 5 minut. Rozbij na kawałki wielkości kęsa. Kawałki czekolady i orzechów pekan wymieszać z lodami.
Przenieść do hermetycznego pojemnika; zamrozić do twardego, około 1 do 1 1/2 godziny.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy konkurencyjnego 4-quart wytrzymałego plastikowego wiadra do lodów i automatycznego mrożonego jogurtu do lodów i sorbetów.