No-Bake Garden - Świeża Lazania
Ogród bez pieczenia-świeża Lazania może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz classico rodzina ulubione sos do makaronu, ser parmezan, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogród-Świeża Lasagne, Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), oraz Lasagna Ogrodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. W międzyczasie wymieszaj ricottę, rozdrobniony ser, 3 łyżki. Parmezan i bazylia do wymieszania.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pieczarki; gotować 4 min., mieszając po 2 min.
Dodać czosnek; gotować 1 min. lub aż czosnek jest pachnące i grzyby są miękkie i rumiane, często mieszając. Wymieszać z sosem makaronowym; dusić na średnim ogniu 5 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Dodaj szpinak; mieszaj, aż szpinak zwiędnie i równomiernie pokryje się sosem.
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do mikrofalówki; top z 4 kawałkami makaronu, pół mieszanki sera i 1/3 szklanki pozostałego sosu. Powtórz warstwy. Doprawić pozostałym makaronem, sosem i parmezanem.
Kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 do 5 min. lub aż do ogrzania i bąbelków na brzegach.
Odstawić 5 min. przed podaniem.