Niezbyt słodka Fasolka po pieczeniu

Niezbyt słodka Fasolka po pieczeniu
Niezbyt słodka Fasolka po bretońsku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 27 porcjami. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz melasę, sól koszerną, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sweet & Hot Baked Beans, Słodka Fasolka Po Pieczeniu, oraz Smoky Sweet Baked Beans dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje27
Ocena Zdrowia3
Magazyn