Niedzielny Kurczak z farszem
Niedzielny kurczak i farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 29g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz skondensowany krem z rosołu, połówki piersi kurczaka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sunday Chicken and farsz Bake, Niedzielne kotlety i farsz, oraz Niedzielny najlepszy kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować farsz zgodnie ze wskazówkami opakowania; łyżką do środka nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Umieścić kurczaka wokół farszu.
Zupę połączyć z mlekiem i natką pietruszki; polać kurczakiem.
Przykryć i piec w temperaturze 400° przez 20 minut. Odkryć i piec 10-15 minut dłużej lub aż termometr mięsa włożony do kurczaka czyta 170°.